verhuizen naar doetinchem

Jeetje… dan hoor je opeens dat je je bedrijf (en klanten, huis, vriendjes en een hele leuke stad) deels achter je moet laten in het Groningse om alles naar de Achterhoek te verplaatsen.
In deze hectische tijd toch een kleine blogpost met een soort van deel portfolio om iedereen in Doetinchem en omstreken al vast een beetje te laten zien wat ik de afgelopen jaren aan foto’s heb gemaakt. (ik ben al een beetje bezig geweest….
Ik vind het super om mensen te fotograferen en dan het liefst zoals ze echt zijn.
Of wel voor een publicatie in een tijdschrift of magazine, of tijdens een belangrijk moment in jouw leven. Zo heb ik vele huwelijken gefotografeerd, ben ik bij promoties en inauguraties geweest en heb ik ook een aantal uitvaarten mogen vastleggen.
Echte momenten waarbij ik onopvallend aanwezig probeer te zijn om zo de sfeer van het moment echt vast te leggen. Dit krijg ik ook vaak terug van mijn ‘klanten’ (expres tussen haakjes, want je voelt niet als klant als ik op jouw life-event aanwezig ben….). “Bedankt dat je er bij was”, “we hadden niemand anders er bij willen hebben” en vaak is er dan nog geen foto gezien…..

Ik heb een snel portfolio bij elkaar gezocht om hier te laten zien. Ik wil het liefst zo snel mogelijk weer in het oosten van het land aan de slag om ook voor jou / jullie de hoogtepunten uit jullie leven vast te leggen. Ik heb hier gekozen voor particuliere opdrachten omdat deze meer de emoties laten zien waar ik van houd. Voor een uitgebreider portfolio en mogelijkheden verwijs ik graag naar mijn website die nog deels virtueel in Groningen hangt: www.edwinvandegraaf.nl.

Kijk hieronder, of beter neem contact op om jouw /  jullie wensen en mijn mogelijkheden naast elkaar te leggen, meestal komen we er wel uit!

Ik hoor graag van je! Laat anders een berichtje achter via mijn website: www.edwinvandegraaf.nl

 

Comments

comments